- Sacar de favoritos
- Agregar este produto a favoritos
- Imprimir
Queixo Catadoiro - Tetilla (D.O.)
Queixo de tetilla, de 750 g.
Información
Queixo de tetilla, de 750 g.
A D.O.P. Queixo Tetilla ampara o queixo elaborado con leite de vaca pasteurizada das razas autóctonas "rubia galega", "frisona" e "pardo alpina", en todo o territorio da Comunidade Autónoma de Galicia.
CaracterÃzase pola súa forma cónica ou cónica-convexa, presenta unha corteza apreciable, fina e elástica, de cor amarela, natural e sen mofo. A pasta é branda, cremosa e uniforme, con poucos ollos e regularmente repartidos, de cor branca.
Presenta una corteza apreciable, fina e elástica, de menos de 3 mm de espesor, de cor amarela, natural e sen mofos. A pasta é branda, cremosa e uniforme, con poucos ollos y regularmente repartidos, de cor branca- marfil, amarela.
O seu aroma, suave e lixeiramente acedo, lembra ao leite da que procede, ao igual que o seu sabor, lácteo, de mantecoso, lixeiramente acedo e cun suave salado.
Non hai comentarios de clientes por agora.
Perdiz en Escabeche con Óso -...
ver »Perdiz en Escabeche sen Óso -...
ver »Coello de Monte en Escabeche -...
ver »Xudías con Perdiz de Monte -...
ver »Paspallás en Escabeche - Gran Vuelo
ver »Fío de Caña Nº 5 (Non Encerado)
ver »Queixo Catadoiro - San Simón da...
ver »Queixo Catadoiro - Queixo Galego
ver »
Síguenos