- Sacar de mis favoritos
- Agregar a mis favoritos
- Imprimir
Queixo Catadoiro - Tetilla (D.O.)
Queixo de tetilla, de 750 g.
your content here
Queixo de tetilla, de 750 g.
A D.O.P. Queixo Tetilla ampara o queixo elaborado con leite de vaca pasteurizada das razas autóctonas "rubia galega", "frisona" e "pardo alpina", en todo o territorio da Comunidade Autónoma de Galicia.
CaracterÃzase pola súa forma cónica ou cónica-convexa, presenta unha corteza apreciable, fina e elástica, de cor amarelo pallizo, natural e sen mofo. A pasta é branda, cremosa e uniforme, con poucos ollos e regularmente repartidos, de cor branco-
Presenta una corteza apreciable, fina y elástica, de menos de 3 mm de espesor, de color amarillo pajizo, natural y sin mohos. La pasta es blanda, cremosa y uniforme, con pocos ojos y regularmente repartidos, de color blanco- marfil, amarillo.
Su aroma, suave y ligeramente ácido, recuerda la leche de la que procede, al igual que su sabor, lácteo, de mantecoso, ligeramente ácido y con un suave salado.
No hay comentarios de clientes por ahora.
Perdiz en Escabeche con Óso -...
ver »Perdiz en Escabeche sen Óso -...
ver »Coello de Monte en Escabeche -...
ver »Xudías con Perdiz de Monte -...
ver »Paspallás en Escabeche - Gran Vuelo
ver »Fio de Caña Nº 5 (Non Encerado)
ver »Queixo Catadoiro - San Simón da...
ver »Queixo Catadoiro - Queixo Galego
ver »
Síguenos