Categorías

your content here

Sachichonal Ampliar

Sachichonal

Mezcla de aditivos, condimentos e especias, de uso charcuteiro, para a elaboración do produto cárnico non tratado pola calor denominado "Salchichón", curado por métodos tradiciónais durante polo menos 30 días.

Envase para a elaboración de 5 Kilos do mellor salchichón. Sen gluten.

Más detalles

Disponibilidad: Disponible

2,42 €

MODO DE EMPREGO

CARNES: Deben estar oreadas e frías. Han de ser con preferencia de porco, si se quere pódese engadir un 25% de carne de terneira. Tamén pódese engadir, como adorno, 50 gramos por Kilo de touciño duro cortado en cubiños.

ELABORACIÓN: Unha vez picadas as carnes según costumbre, pesarlas e engadir por cada 5 Kilos un estuche de Salchichonal para 5 Kilos. Amasando a continuación ata obter unha pasta homoxénea, que deixaremos reposar de dúas a doce horas.

EMBUTIDO: Usar preferentemente tripa cular de porco ou no seu defecto, tripa máis fina de porco ou ternera. Ao embutir procurar que a tripa quede apretada e sen ocos de aire.

CURACIÓN: Unha vez embutidas as tripas, colgarlas nun lugar fresco e ssen correntes de aire ata a súa total curación.

IMPORTANTE: Observese, durante todo o proceso, a máxima hixiene de todos os utiles e persoas que interveñan.

NOTA: Este embutido é de curación lenta, polo que de cara a que se conserve ben, ha de elaborarse somente cando as condicións ambientaiso permitan; evitandoos períodos de néboa, temperatura alta ou ambente seco. Bo proveito.

Peso Neto: 145 g.

 

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escribe tu opinión

Escribe tu opinión

Sachichonal

Sachichonal

Mezcla de aditivos, condimentos e especias, de uso charcuteiro, para a elaboración do produto cárnico non tratado pola calor denominado "Salchichón", curado por métodos tradiciónais durante polo menos 30 días.

Envase para a elaboración de 5 Kilos do mellor salchichón. Sen gluten.

Escribe tu opinión