Categorías

your content here

Chorizol Ampliar

Chorizol

Mezcla de aditivos, especias e condimentos, de uso charcuteiro, para a elaboración do produto cárnico non tratado polo calor denominado "Chourizo", curado por métodos tradiconais durante polo menos 30 días.

Envase para a elaboración de 5 kilos do mellor chourizo.

Más detalles

Disponibilidad: Disponible

3,85 €

MODO DE EMPREGO

Unha vez picadas as carnes, pésanse e se lles engade un paquete de Chorizol por cada 5 kilos de carne junto con un pouco de viño amasándose todo ben. No hai que engadir allo, pois o preparado xa o contén; agora ben si localmente gusta que os chourizos leven ourego ou picante, póñao ao seu gusto.

unha vez ben amasado, aprete a masa e cúbraa con un pano, deixándoa unhas horas (de 6 a 12) nun lugar fresco para que repouse e inicie a fermentación.

A hora de embutir use preferentemente tripa de porco, ben limpas e escorridas. Embutir a masa ben apretada evitano ocos de aire. Unha vez embutida pinche as pezas para que non quede nada de aire.

Colgue as ristras nun locacl templado un ou dous días, par que oreen e a continuación páselas a un local fresco e con ventilación moi suave ata su curación total. 

Obéservese, duratnte todo o proceso, a máxima hixiene en todos os útiles e persoas que interveñan. Bo proveito.

Peso Neto: 295 g.

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escribe tu opinión

Escribe tu opinión

Chorizol

Chorizol

Mezcla de aditivos, especias e condimentos, de uso charcuteiro, para a elaboración do produto cárnico non tratado polo calor denominado "Chourizo", curado por métodos tradiconais durante polo menos 30 días.

Envase para a elaboración de 5 kilos do mellor chourizo.

Escribe tu opinión