Categorías

your content here

Chorizo Criollo Ampliar

Chorizo Criollo

Mezcla de aditivos, especias e condimentos, de uso charcuteiro, para a elaboración do produto cárnico non tratado polo calor denominado "Chourizo branco" ou "Longaniza branca", curado por métodos tradicionáis durante polo menos 30 días.

Envase para la elaboración de 4 kilos da mellor longaniza-chorizo branco.

Más detalles

Disponibilidad: Disponible

2,53 €

MODO DE EMPREGO

CARNES: Deben estar oreadas e frías. Han ser con preferencia de porco, si se quere pódese engadir un 25% de terneira.

ELABORACIÓN: Unha vez picadas  as carnes según costume, pesalas e engadirlle un paquete por cadda 4 kilos de carne, xunto cun pouco de auga ou viño. Amasar todo ben, deixando a masa unhas horas en reposo antes de embutir.

EMBUTIDO: Ao embutir procurar que a tripa quede prieta e sen ocos con aire. Se o consumo vai a ser rápido (frito ou asado), embutir en tripa fina. Para consumo curado usar calibres de medios a grosos.

CURACIÓN: Unha vez embutido, colgalas pezas nun lugar fresco e sen correntes de aire. Dependendo do calibre das mesmas, tardarán máis ou menos en curar.

IMPORTANTE: Obsérvese, durante todo o proceso, a máxima hixiene dos útiles e persoas que interveñan.

NOTA: De cara a que o embutido se conserve ben, só ha de elaborarse cando as condicións ambientáis propias da época de matanza o permitan; evitando os períodos de néboa, temperatura alta ou ambente seco.

Peso Neto 155 g.

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escribe tu opinión

Escribe tu opinión

Chorizo Criollo

Chorizo Criollo

Mezcla de aditivos, especias e condimentos, de uso charcuteiro, para a elaboración do produto cárnico non tratado polo calor denominado "Chourizo branco" ou "Longaniza branca", curado por métodos tradicionáis durante polo menos 30 días.

Envase para la elaboración de 4 kilos da mellor longaniza-chorizo branco.

Escribe tu opinión