Ampliar- Sacar de mis favoritos
- Agregar a mis favoritos
- Imprimir
Chourizo Curado Extra - Embutidos Núñez
Paquete de 5 chourizos curados categorÃa extra, envasados ao baleiro. Elaborados nos Ancares.
your content here
AmpliarPaquete de 5 chourizos curados categorÃa extra, envasados ao baleiro. Elaborados nos Ancares.
O chourizo galego elabórase a base de magro de porco, touciño, pemento doce e picante, allo e sal. O seu proceso de curado pasa por un afumado e un secado para posteriormente conservarse en graxa ou aceite. Preséntase en restras, ao estilo da longaÃnza, e pode consumirse cru, cocido, fritido e asado. É un acompañamento esencial en múltiples pratos, coma o lacón con grelos.
CaracterÃzase polo picado groso da carne e a boa distribución da graxa, de cor vermello escuro. O olor é forte, afumado, intenso e suxestivo. A textura é axustada e uniforme, consecuencia dunha boa relación magro/graxa.
Nas casas onde se fai matanza úsanse as tripas do porco, ben limpas, para facer os chourizos. Nas fábricas de chourizos usan tripa artificial de coláxeno, que substituÃu a natural despois do ano 1953, en que se instalou a primeira fábrica destas tripas en España.
No hay comentarios de clientes por ahora.
ver »
ver »
Perdiz en Escabeche con Óso -...
ver »
Perdiz en Escabeche sen Óso -...
ver »
Coello de Monte en Escabeche -...
ver »
Xudías con Perdiz de Monte -...
ver »
Paspallás en Escabeche - Gran Vuelo
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
Fio de Caña Nº 5 (Non Encerado)
ver »
ver »
ver »
Queixo Catadoiro - San Simón da...
ver »
Queixo Catadoiro - Tetilla (D.O.)
ver »
Queixo Catadoiro - Queixo Galego
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
Síguenos