Categorias

Chorizol Ampliar

Chorizol

Mestura de aditivos, especias e condimentos, de uso charcuteiro, para a elaboración do produto cárnico non tratado pola calor denominado "Chourizo", curado por métodos tradiconais durante polo menos 30 días.

Envase para a elaboración de 5 kilos do mellor chourizo.

Máis detalles

Dispoñibilidade : Dispoñible

3,85 €

MODO DE EMPREGO

Unha vez picadas as carnes, pésanse e engádeselles un paquete de Chorizol por cada 5 kilos de carne xunto cun pouco de viño amasándose todo ben. Non hai que engadir allo, pois o preparado xa o contén; agora ben se localmente gusta que os chourizos leven ourego ou picante, póñao ao seu gusto.

Unha vez ben amasado, aprete a masa e cúbraa cun pano, deixándoa unhas horas (de 6 a 12) nun lugar fresco para que repouse e inicie a fermentación.

A hora de embutir use preferentemente tripas de porco, ben limpas e escorridas. Embutir a masa ben apretada evitano ocos de aire. Unha vez embutida pinche as pezas para que non quede nada de aire.

Colgue as ristras nun local temperado un ou dous días, a continuación páseas a un local fresco e con ventilación moi suave ata a súa curación total.

Procurar durante todo o proceso, a máxima hixiene en todos os útiles e persoas que interveñan. Bo proveito.

Peso Neto: 295 g.

Non hai comentarios de clientes por agora.

Escribe a túa opinión

Escribe a túa opinión

Chorizol

Chorizol

Mestura de aditivos, especias e condimentos, de uso charcuteiro, para a elaboración do produto cárnico non tratado pola calor denominado "Chourizo", curado por métodos tradiconais durante polo menos 30 días.

Envase para a elaboración de 5 kilos do mellor chourizo.

Escribe a túa opinión