Categorias

Sachichonal Ampliar

Sachichonal

Mestura de aditivos, condimentos e especias, de uso charcuteiro, para a elaboración do produto cárnico non tratado pola calor denominado "Salchichón", curado por métodos tradicionais durante polo menos 30 días.

Envase para a elaboración de 5 Kilos do mellor salchichón. Sen gluten.

Máis detalles

Dispoñibilidade : Dispoñible

2,42 €

MODO DE EMPREGO

CARNES: Deben estar oreadas e frías. Deben ser con preferencia de porco, se se quere pódese engadir un 25% de carne de tenreira. Tamén se pode engadir, como adorno, 50 gramos por Kilo de touciño duro cortado en cubiños.

ELABORACIÓN: Unha vez picadas as carnes segundo costume, pesalas e engadir por cada 5 Kilos un estuche de Salchichonal para 5 Kilos. Amasando a continuación ata obter unha pasta homoxénea, que deixaremos repousar de dúas a doce horas.

EMBUTIDO: Empregar preferentemente tripa cular de porco ou no seu defecto, tripa máis fina de porco ou tenreira. Ao embutir procurar que a tripa quede apretada e sen ocos de aire.

CURACIÓN: Unha vez embutidas as tripas, colgalas nun lugar fresco e sen correntes de aire ata a súa total curación.

IMPORTANTE: Procurar durante todo o proceso a máxima hixiene de todos os utiles e persoas que interveñan.

NOTA: Este embutido é de curación lenta, polo que de cara a que se conserve ben, debe elaborarse soamente cando as condicións ambientais o permitan; evitando os períodos de néboa, temperatura alta ou ambiente seco. Bo proveito.

Peso Neto: 145 g.

Non hai comentarios de clientes por agora.

Escribe a túa opinión

Escribe a túa opinión

Sachichonal

Sachichonal

Mestura de aditivos, condimentos e especias, de uso charcuteiro, para a elaboración do produto cárnico non tratado pola calor denominado "Salchichón", curado por métodos tradicionais durante polo menos 30 días.

Envase para a elaboración de 5 Kilos do mellor salchichón. Sen gluten.

Escribe a túa opinión