- Sacar de mis favoritos
- Agregar a mis favoritos
- Imprimir
Queixo Parmesano Italiano
Coñecido queixo parmesano, importado de Italia, elaborado con leite de vaca frisona ou reggiana.
your content here
Coñecido queixo parmesano, importado de Italia, elaborado con leite de vaca frisona ou reggiana.
O queixo parmesano posúe grandes cantidades do quinto sabor básico, cárnico: o umami. Na cociña resulta sumamente versátil. En virutas finas aporta interés a ensaladas e é un clásicos nos platos de \"bresaola, carpaccio\" o sobre corazóns de alcachofas crúas. Relado, utilÃzase en todo tipo de salsas para pasta, excepto as que levan pescado. Debido a súa larga mmaduración, o parmesano resulta moito máis doado de dixerir que a maiorÃa de queixos. En Italia, recoméndase o seu consumo regular a nenos, ancians, deportistas e mulleres embarazadas.
No hay comentarios de clientes por ahora.
Síguenos