- Sacar de mis favoritos
- Agregar a mis favoritos
- Imprimir
Mascarpone Italiano
Tarrina de 250 g. de queixo mascarpone, importado de Italia.
your content here
Tarrina de 250 g. de queixo mascarpone, importado de Italia.
O mascarpone é un queixo fresco obtido pola elaboración de crema de leite, nata e ácido cÃtrico ou ácido acético.
É un queixo cremoso, consistente de cor branco-amarelento moi claro, con sabor doce e altamente calórico. Ainda técnicamente falando, o Mascarpone non é un queixo, senon o resulatado de engadir un cultivo de bactterias a nata extraÃda do leite que se usa na fabreicación de parmesano. Sin embargo, sole ser descrito como queixo de callado, ainda que se elabora de forma moi parecida ao yogur. Despois de abgregar o cultivo de bacterias a nata, caléntase suavemente, logo se deixa que madure e espese. É un producto moi delicado que debe ser consumido fresco porque ponse rancio rápidamente. Moi usado para o tiramisú (postre tÃpido da cociña italiana) e para acompañar o panetone. Posto que non é un queixo producido con callo, é moi usado na cociña vexetariana.
No hay comentarios de clientes por ahora.
Síguenos