- Sacar de mis favoritos
- Agregar a mis favoritos
- Imprimir
Queixo Gruyere Suizo
O gruyere e un queixo suizo, duro, feito con leite de vaca enteira, de pasta prensada e cocida. De importación.
your content here
O gruyere e un queixo suizo, duro, feito con leite de vaca enteira, de pasta prensada e cocida. De importación.
A codia ten consistencia dura, un aspecto graxo e cor amarelenta dourada ou parda. A pasta pódese cortar doadamente e presenta unha cor marfil a amarelo claro. É un queixo no que poden aparecer ollos redondos en número variable distribuidos regularmente e un diámetro de medio a un centÃmetro. Normalmente non presenta buracos.
O seu sabor e aroma é máis ou menos picante. O queixo está listo para o consumo cando ten un mÃnimo de oitenta dÃas de maduración a partir da súa fabricación. Normalmente o queixo gruyer deberá conservalas súas caracterÃsticas a unha temperatura de 15 ºC durante un mes polo menos, a partir do momento en que está listo para o consumo.
No hay comentarios de clientes por ahora.
Síguenos