- Sacar de mis favoritos
- Agregar a mis favoritos
- Imprimir
Queixo Provolone Italiano
Queixo provolone elaborado con leite de vaca, importado de Italia.
your content here
Queixo provolone elaborado con leite de vaca, importado de Italia.
O provolone é un queixo semi-duro cun sabor que varÃa moito dende o provolone picante, curado un mÃnimo de 4 meses (puidendo chegar a un ano) e caracterizado por ter un sabor moi forte picante que se debe a o callo procedente da cabra, ata o provolone doce, cun sabor moi suave, que usa callo de ternero. Algunhas variedades solen ser afumadas.
A textura firme do provolone, que lle permite ser cortado en rebanadas, asà como o seu sabor fan que sexa moi empregado na cociña como ingrediente dalguns platos, dende a elaboración de ensaladas ata acompañamentos diversos. A principal caracterÃstica destse queixo dendo o punto de vista culinario é a capacidad que ten para fundirse, aspecot que o convirte en acompañamento ideal de pratos quentes. Unha vez curado duratne algún tempo córtase en finas escamas e sole ser o ingrediente do carpaccio.
No hay comentarios de clientes por ahora.
Síguenos