- Sacar de mis favoritos
- Agregar a mis favoritos
- Imprimir
Gorgonzola Italiano
Queixo italiano importado de mesa, de pasta cremosa e untuosa, feito con leite enteira pausterizada de vaca.
your content here
Queixo italiano importado de mesa, de pasta cremosa e untuosa, feito con leite enteira pausterizada de vaca.
Existen dúas variedades de queixo gorgonzola:
Este producto cúrase durante a lo menos dous meses si é do tipo doce e máis de tres se é do tipo picante.cc
O proceso de curado do soro de leite fiase a baixa temperatura, durante o cuaxado se introducen barras para que nas cavidades das perforaciones proliferen os mofos, dando asà esa cor marmolina de vetas azuis. O produto final cúrase durante un perÃodo de tres a catro meses, a duración do proeso dependerá da consistencia final que se lle queira dar a pastaa, máis tempo, máis dura e consistente, menos tempo máis branda.
Emprégase como ingredente saborizador en diferentes pratos da cociña italiana, por exemplo engádese na cocción final do risotto, como un exemplo de uso Forma parte dos ingredentes do tradicional plato denominado polenta. En certas ocasións engádese a pizza como "agregado arriba". Non obstante, o uso máis popular do queixo é untado nun pan blanco italiano acompañado dunhas olivas negras e unhas ollas de endivia. Emprégase tamén como postre trala comida, xunto con diversas froitas como peras.
No hay comentarios de clientes por ahora.
Síguenos