Categorias

Mascarpone Italiano Ampliar

Mascarpone Italiano

Tarrina de 250 g. de queixo mascarpone, importado de Italia.

Máis detalles

Dispoñibilidade : Dispoñible

4,47 €

4,49 € por unidade

O mascarpone é un queixo fresco obtido pola elaboración de crema de leite, nata e ácido cítrico ou ácido acético.

É un queixo cremoso, consistente de cor branca-amarelenta moi clara, con sabor doce e altamente calórico. Ainda técnicamente falando, o Mascarpone non é un queixo, senon o resultado de engadir un cultivo de bacterias a nata extraída do leite que se usa na fabricación de parmesano. Sen embargo, sole ser descrito coma queixo de callado, ainda que se elabora de forma moi semellante ao iogur. Despois de agregar o cultivo de bacterias a nata, quéntase suavemente, logo déixase que madure e espese. É un produto moi delicado que debe ser consumido fresco porque se pon rancio rápidamente. Moi usado para o tiramisú (postre típido da cociña italiana) e para acompañar o panetone. Posto que non é un queixo producido con callo, é moi empregado na cociña vexetariana.

Non hai comentarios de clientes por agora.

Escribe a túa opinión

Escribe a túa opinión

Mascarpone Italiano

Mascarpone Italiano

Tarrina de 250 g. de queixo mascarpone, importado de Italia.

Escribe a túa opinión