- Sacar de favoritos
- Agregar este produto a favoritos
- Imprimir
Mascarpone Italiano
Tarrina de 250 g. de queixo mascarpone, importado de Italia.
Información
Tarrina de 250 g. de queixo mascarpone, importado de Italia.
O mascarpone é un queixo fresco obtido pola elaboración de crema de leite, nata e ácido cÃtrico ou ácido acético.
É un queixo cremoso, consistente de cor branca-amarelenta moi clara, con sabor doce e altamente calórico. Ainda técnicamente falando, o Mascarpone non é un queixo, senon o resultado de engadir un cultivo de bacterias a nata extraÃda do leite que se usa na fabricación de parmesano. Sen embargo, sole ser descrito coma queixo de callado, ainda que se elabora de forma moi semellante ao iogur. Despois de agregar o cultivo de bacterias a nata, quéntase suavemente, logo déixase que madure e espese. É un produto moi delicado que debe ser consumido fresco porque se pon rancio rápidamente. Moi usado para o tiramisú (postre tÃpido da cociña italiana) e para acompañar o panetone. Posto que non é un queixo producido con callo, é moi empregado na cociña vexetariana.
Non hai comentarios de clientes por agora.
Síguenos