- Sacar de favoritos
- Agregar este produto a favoritos
- Imprimir
Queixo Parmesano Italiano
Coñecido queixo parmesano, importado de Italia, elaborado con leite de vaca frisona ou reggiana.
Información
Coñecido queixo parmesano, importado de Italia, elaborado con leite de vaca frisona ou reggiana.
O queixo parmesano posúe grandes cantidades do quinto sabor básico, cárnico: o umami. Na cociña resulta sumamente versátil. En virutas finas aporta interés a ensaladas e é un clásico nos pratos de \"bresaola, carpaccio\" o sobre corazóns de alcachofas crúas. Relado, utilÃzase en todo tipo de salsas para pasta, excepto as que levan pescado. Debido á súa longa maduración, o parmesano resulta moito máis doado de dixerir que a maiorÃa de queixos. En Italia, recoméndase o seu consumo regular a nenos, anciáns, deportistas e mulleres embarazadas.
Non hai comentarios de clientes por agora.
Síguenos