Arando Vermello Desecado
Arando Desecado
Ingredientes: arandos, azucre e aceite vexetal
Orixe: Canadá
Formatos dispoñibles: 250g, 11.34kg
Categorias
Información
Arando Desecado
Ingredientes: arandos, azucre e aceite vexetal
Orixe: Canadá
Formatos dispoñibles: 250g, 11.34kg
Os arandos vermellos frescos/crús posúen un sabor forte, agre e ácido que pode incluso chegar a resultar bastante desagradable, polo que estes arandos vermellos deshidratados conteñen azucre que se engade para eliminar a extrema acidez do producto fresco. Ademais están cubertos por unha fina capa de aceite vexetal para evitar que se peguen os froitos entre sÃ. O bo deste alimento é que é moi baixo en graxa saturada, colesterol e sodio. O malo é que a gran parte das calorÃas deste producto proveñen dos azucres.
No que se refire aos principais beneficios dos arandos vermellos, hai que destacar que son adecuados á hora de previr ou alivia-las infeccións das vÃas urinarias, ademais de destacar pola sua riqueza en antioxidantes.
Destaca tamén o seu contido en fibra soluble, polo que o seu consumo aconsellase cando desexamos reduci-los niveis de colesterol, gracias a que é útil para rebaixar concretamente os niveis altos de colesterol LDL (o colesterol malo).
Non debemos esquecernos tampouco que o seu contido en taninos os converten nuns pequenos froitos vermellos interesantes no caso de trastornos dixestivos e úlceras estomacais.
Non hai comentarios de clientes por agora.
Améndoa marcona repelada cruda
ver »Améndoa americana repelada crua
ver »Améndoa americana crua con pel
ver »Améndoa Repelada Frita con Sal
ver »Cereixas Vermellas Enteiras...
ver »Cereixas Verdes Enteiras Confitadas
ver »
Síguenos