Arando Vermello Desecado
Arando Desecado
Ingredientes: arandos, azucre e aceite vexetal
Orixe: Canadá
Formatos dispoñibles: 250g, 11.34kg
Categorias
Información
Arando Desecado
Ingredientes: arandos, azucre e aceite vexetal
Orixe: Canadá
Formatos dispoñibles: 250g, 11.34kg
Os arandos vermellos frescos/crús posúen un sabor forte, agre e ácido que pode incluso chegar a resultar bastante desagradable, polo que estes arandos vermellos deshidratados conteñen azucre que se engade para eliminar a extrema acidez do producto fresco. Ademais están cubertos por unha fina capa de aceite vexetal para evitar que se peguen os froitos entre sÃ. O bo deste alimento é que é moi baixo en graxa saturada, colesterol e sodio. O malo é que a gran parte das calorÃas deste producto proveñen dos azucres.
No que se refire aos principais beneficios dos arandos vermellos, hai que destacar que son adecuados á hora de previr ou alivia-las infeccións das vÃas urinarias, ademais de destacar pola sua riqueza en antioxidantes.
Destaca tamén o seu contido en fibra soluble, polo que o seu consumo aconsellase cando desexamos reduci-los niveis de colesterol, gracias a que é útil para rebaixar concretamente os niveis altos de colesterol LDL (o colesterol malo).
Non debemos esquecernos tampouco que o seu contido en taninos os converten nuns pequenos froitos vermellos interesantes no caso de trastornos dixestivos e úlceras estomacais.
Non hai comentarios de clientes por agora.
ver »
Améndoa marcona repelada cruda
ver »
Améndoa americana repelada crua
ver »
Améndoa americana crua con pel
ver »
ver »
ver »
ver »
Améndoa Repelada Frita con Sal
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
ver »
Cereixas Vermellas Enteiras...
ver »
Cereixas Verdes Enteiras Confitadas
ver »
ver »
Síguenos