- Sacar de favoritos
- Agregar este produto a favoritos
- Imprimir
Queixo San Simón da Costa
Queixo semi-curado elaborado con leite pasteurizada enteira de vaca, con Denominación de Orixe Protexida (1 kg. aprox.).
Categorias
Información
Queixo semi-curado elaborado con leite pasteurizada enteira de vaca, con Denominación de Orixe Protexida (1 kg. aprox.).
Elaborado con leite pasteurizada enteira de vaca das razas rubia galega, pasta alpina frisona e dos seus cruces. Queixo semi-curado de pasta prensada, curado en secadeiro durante 45 dÃas e afumado con madeira de abedul.
O queixo de San Simón da Costa é un queixo moi versátil, tanto se pode consumir acompañado con noces ou mel, coma só, xa que o seu sabor acedo, suave e doce, sutil á vez, mesturado co toque delicado de fume, proporciónanlle un sabor exquisito.
Codia afumada, dura e inelástica, de 1 a 3 mm. de grosor, de cor amarelo-ocre e algo graxenta. Pasta de textura fina, graxa, semidura e inelástica, de cor entre branca e amarela, suave ao corte, con aroma e sabor caracterÃsticos.
Non hai comentarios de clientes por agora.
Síguenos