- Sacar de favoritos
- Agregar este produto a favoritos
- Imprimir
Chuleta de porco ibérico
Parte do solombo e o lombo das vértebras lumbares unidas ao óso.
Información
Parte do solombo e o lombo das vértebras lumbares unidas ao óso.
A carne de porco ibérico ten numerosos adeptos, e non é para menos, o seu aroma, a intensa cor vermella e a suave textura fanas simplemente irresistibles.
Criado en montanera, ten unhas caracterÃsticas xenéticas e un proceso de explotación diferente ao doutras razas de porcos, xa que realiza máis exercicio e o seu alimento básico constitúeno as herbas que inxeren na devesa e as landras. Por todo isto, a carne deste tipo de porco resulta unha das máis sabrosas e, polos súas múltiples caracterÃsticas nutritivas, ideal para realizar numerosos tipos de dietas.
É fonte de proteÃnas de alto valor biolóxico e aminoácidos esenciais para o organismo, o seu contido de graxa é menor do que xeralmente se pensa e a que posúe é moi fácil de eliminar antes de cociñala. Tamén é rica en vitaminas do grupo B, en ácido fólico e en minerais coma o ferro e o cinc.
Non hai comentarios de clientes por agora.
Síguenos